Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zweedse acteur Dolph Lundgren gecast in spin-off van fantasy-serie The Witcher

Actielegende Dolph Lundgren (Rocky IV) heeft zich aangesloten bij het Witcher-universum op Netflix.

Tijdens een interview met het Zweedse Aftonbladet onthulde Lundgren dat hij momenteel in Zuid-Afrika is om een spin-offserie van The Witcher op te nemen, waarschijnlijk de aankomende serie over de Rats, een groep dieven die debuteert in seizoen drie van de hoofdserie. Hij maakte echter niet specifiek bekend om welke rol het gaat.

In Andrzej Sapkowski's originele The Witcher-romans zijn de Rats een team van jonge buitenbeentjes die zich verenigen nadat de woedende oorlog op het continent hun leven heeft ontwricht. Een van de Rats leden, Mistle, heeft zelfs een controversiële relatie van misbruik met Ciri, die hopelijk zal worden veranderd voor Netflix's adaptatie. Het derde seizoen van The Witcher zal Time of Contempt aanpassen, het derde boek in Sapkowski's reeks romans, waarin de Rats worden geïntroduceerd.De bende criminelen maakt niet alleen deel uit van seizoen drie, maar krijgt ook een eigen prequel spin-off serie, waarin wordt verteld hoe deze jonge mensen besloten een leven van misdaad te leiden. Aangezien de Rats worden gevormd door tieners en jonge volwassenen, is het moeilijk voor te stellen dat Lundgren (foto) deel zou uitmaken van de groep. Maar aangezien het verhaal van de Rats verweven is met de meedogenloze premiejager Leo Bonhart, zou Lundgren de hoofdantagonist van de spin-off kunnen zijn. Als dat het geval is, zou Lundgren snel naar de hoofdserie moeten overstappen, aangezien Bonhart ook meerdere malen het pad van Ciri kruist.

Tijdens zijn interview onthulde Lundgren geen details over zijn rol in het Witcher-universum. Toch heeft Lundgren een talent voor het spelen van ruige strijders die de schijnwerpers stelen, van de Rocky franchise tot The Expendables. Lundgren zou dus perfect geschikt zijn om Bonhart te spelen. Zelfs als dat niet het geval is, is er reden om enthousiast te zijn over de komst van Lundgren naar het Witcher-universum, dat versterking nodig heeft sinds het vertrek van hoofdrolspeler Henry Cavill het vertrouwen van de fans in Netflix' adaptatie heeft geschokt.

Seizoen drie van The Witcher markeert het laatste optreden van Cavill als Geralt of Rivia. Vanaf het vierde seizoen zal Liam Hemsworth de rol overnemen en de erfenis van de monsterjager voortzetten. Seizoen drie van de serie volgt Geralt en Yennefer (Anya Chalotra) terwijl ze Ciri (Freya Allan) blijven trainen in magie en vechten. Het meisje zal deze vaardigheden nodig hebben, aangezien haar legendarische Elder Blood haar tot doelwit maakt van de vele facties die vechten om het continent over te nemen. Daarnaast zal seizoen drie ook enkele interdimensionale jagers op Ciri's spoor zetten, aangezien de Wild Hunt naar verwachting een prominent onderdeel van de serie zal worden.

Seizoen drie van The Witcher zal worden verdeeld in twee delen. Het eerste deel debuteert op Netflix op 29 juni en deel 2 komt op 27 juli naar de streamer.
Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher