The Witcher

8.1 / 10
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

The Witcher vernieuwd met derde seizoen, teasers tweede seizoen

Fans van The Witcher hebben groot nieuws ontvangen in de aanloop naar het tweede seizoen. De streamingdienst heeft een trailer en twee sneak peeks vrijgegeven voor de komst van de nieuwe afleveringen in december.

Maar dat was niet het enige goede nieuws, Netflix heeft de fantasy-serie vernieuwd met een derde seizoen. Er zijn ook nieuwe projecten aangekondigd voor de The Witcher- franchise.

Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Jodhi May, Bjorn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read, Emma Appleton, Eamon Farren, Joey Batey, Lars Mikkelsen, Royce Pierreson, Maciej Musial, Wilson Radjou -Pujalte en Anna Shaffer spelen de hoofdrol in de fantasieserie die de avonturen van Geralt of Rivia (Cavill) volgt. De serie is gebaseerd op de romans en Witcher-videogameseries.

Een nieuwe lange anime-film, The Witcher: Nightmare of the Wolf, en een 'leuke' serie voor kinderen en gezinnen werden ook aangekondigd. Deze projecten voegen zich bij Nightmare of the Wolf en The Witcher: Blood Origin in de franchise.

Nieuwe afleveringen van de serie gaan op 17 december van start bij de streamer.

Video on youtube


Video on youtube


Video on youtube
Vorige aflevering
Family
Family
02x08
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher