The Wilds

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon werkt aan dramaserie The Wilds

Amazon heeft een eerste seizoen besteld van de dramaserie The Wilds. Het is een serie van Sarah Streicher (Daredevil) en ABC Signature Studios, onderdeel van Disney Television Studios.

The Wilds richt zich op een groep tienermeisjes met zeer verschillende achtergronden die zich op een afgelegen eiland bevinden na een vliegtuigongeluk. Ze zijn zich er niet van bewust van dat ze het onderwerp zijn geworden van een uitgebreid sociaal experiment.

The Wilds, deels een overlevingsdrama en deels een dystopisch slaapfeestje, onderzoekt de afgelopen en de huidige strijd van deze jonge vrouwen en biedt een levendige weergave van wat het betekent om als een vrouw op te groeien, of je nu verdwaald bent in de wildernis of niet.

Sarah Streicher: "Ik vind het mooi om op deze manier de aspecten van de tienerperiode te behandelen, met al zijn gevaren, vreugdes en liefdesverdriet. Het is prachtig dat Amazon mij daarvoor de kans biedt."

"We zijn zeer verheugd om deze opwindende originele visie straks te delen met ons wereldwijde publiek", zegt Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Vandaag, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Vandaag, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56