The Wheel of Time

-
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nederlandse acteur in Amazon-serie The Wheel of Time

De Nederlandse acteur Josha Stradowski is gecast voor een van de hoofdrollen in de Amerikaanse serie The Wheel of Time. Hij zal hierin samen te zien zijn met de Britse actrice Rosamund Pike.

Dit meldt Amazon, die de serie in 2021 gaat aanbieden. Stradowski gaat de rol van Rand Al’Thor vertolken in de serie die is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robert Jordan. Ook acteurs Marcus Rutherford en Zoë Robins zijn aan de cast toegevoegd.

8110 Josha
Josha Stradowski

De serie draait om het personage Moiraine (gespeeld door Pike), die met vijf jonge mensen op een gevaarlijke reis rond de wereld gaat. Het personage van Stradowski bezit bijzondere krachten waarmee hij de wereld kan redden of vernietigen.

Stradowski brak in Nederland door als acteur met een rol in de serie Spangas. Daarnaast speelde hij een hoofdrol in de film Gewoon Vrienden en heeft hij een bijrol in Instinct, het regiedebuut van Halina Reijn met Carice van Houten in de hoofdrol.
Vorige aflevering
Winter Dragon
00x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1