Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Wheel of Time nu al vernieuwd met tweede seizoen door Amazon Prime Video

Het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasyserie The Wheel of Time moet nog verschijnen bij Amazon Prime Video, toch is er al een tweede seizoen besteld.

De productie van het eerste seizoen van The Wheel of Time is net afgerond, maar de makers hoeven niet stil te zitten. Binnenkort kan de productie van het tweede seizoen al weer beginnen. Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse fantasyserie namelijk al vernieuwd met een tweede seizoen. De serie is gebaseerd op de best verkochte boekenreeks van Robert Jordan. Rafe Judkins (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.) dient als showrunner en uitvoerend producent.

The Wheel of Time speelt zich af in een uitgestrekte wereld waar vrouwen beschikken over magie. Het verhaal volgt Moiraine, een lid van de schimmige en invloedrijke geheel vrouwelijke organisatie de Aes Sedai. Ze gaat met vijf jonge mannen en vrouwen op een gevaarlijke reis. Een van deze vijf is volgens haar de reïncarnatie van een ongelooflijk krachtige persoon die volgens profetieën de mensheid zal redden of vernietigen.

Ondanks dat The Wheel of Time een Amerikaanse serie is, krijgt het toch een Nederlandse twist. De Nederlandse acteur Josha Stradowski (Hoogvliegers) vervult namelijk een van de hoofdrollen in de serie. Naast de Nederlandse Stradowski is onder andere Rosamund Pike (State of the Union) te zien in de serie. Zij vervult de hoofdrol van Moiraine.


Rosamund Pike
Vorige aflevering
What Was Meant to Be
What Was Meant to Be
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_madjack_kramer
22 Mei 2021 17:58 -
Ben benieuwd of ze het niveau van de boeken halen. Dan wordt het geweldig.
Reageer
The Wheel of Time