Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Hallmark-serie The Way Home

Kat, Alice en Del zullen dingen moeten blijven uitwerken. The Way Home is verlengd voor een tweede seizoen door Hallmark Channel.

The Way Home is een dramaserie over een familie van drie verschillende generaties met Andie MacDowell, Chyler Leigh, Evan Williams, Sadie Laflamme-Snow, Alex Hook, Al Mukadam, Jefferson Brown, David Webster en Siddarth Sharma als castleden.

Het verhaal volgt het leven van drie generaties: Kat Landry (Leigh), haar vijftienjarige dochter Alice (Laflamme-Snow) en Kat's moeder, Del (MacDowell). Na twintig jaar weg te zijn geweest uit haar kleine boerenstad, merkt Kat dat haar leven uit elkaar valt. Ze ontvangt een brief van haar moeder en verhuist met haar dochter op sleeptouw terug naar de familieboerderij. Terwijl de drie generaties vrouwen langzaam werken aan het vinden van hun houvast als familie, beginnen ze aan een verhelderende en soms verrassende reis die geen van hen voor mogelijk had gehouden.

The Way Home

"De pers en ons publiek hebben The Way Home vanaf de eerste aflevering enthousiast omarmd, waardoor de beslissing om de serie te verlengen een gemakkelijke was", aldus Lisa Hamilton Daly, Executive Vice President Programming, Hallmark Media. "We zijn dolblij dat we de reis van de familie Landry kunnen voortzetten en kunnen niet wachten tot de fans zien wat er na het eerste seizoen komt."

"Heather Conkie, Alexandra Clarke en Marly Reed hebben een rijk, getextureerd verhaal vol hart gecreƫerd, gemengd met intriges dat een winnende combinatie blijkt te zijn," merkte Laurie Ferneau, Senior Vice President, Development, Hallmark Media op. "Seizoen twee zal zeker meer drama en mysterie brengen als de geschiedenis van de familie Landry wordt onthuld."
Video on youtube
Vorige aflevering
Bring Me to Life
Bring Me to Life
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Way Home