The Watch (2020)

-
0 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Watch begin volgend jaar in première bij BBC America

BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.

In 2018 bestelde BBC America de fantasieserie, die gebaseerd is op de de boeken Discworld van Sir Terry Pratchett. BBC America heeft nu bekend gemaakt dat The Watch volgend jaar januari in première gaat, het netwerk heeft nog geen exacte datum bekend gemaakt.

The Watch draait om een groep buitenbeentjes, genaamd The City Watch, die mysteries oplossen en de wereld moeten redden. Richard Dormer (Fortitude), Lara Rossi (Crossing Lines), Adam Hughill (Pennyworth), Marama Corlett (Sick Note) en Jo Eaton-Kent (Don't Forget The Driver) spelen de hoofdrollen in de serie. Simon Allen (The Musketeers) schreef de serie en dient daarnaast ook als uitvoerend producent.


The Watch
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03