Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

BBC toont trailer van The War Of The Worlds

De BBC heeft de eerste trailer onthuld van de reboot van de klassieke War of the Worlds-serie, gebaseerd op het boek van H.G. Wells met in de hoofdrollen Rafe Spall en Eleanor Tomlinson.

The War Of The Worlds is een driedelige serie en gaat over de eerste invasie van buitenaardse wezens van Mars. In de serie acteren ook Robert Carlyle en Rupert Graves. De serie, gefilmd in Liverpool, is geregisseerd door Craig Viveiros en zal later dit jaar te zien zijn bij de BBC.

Video on youtube


De serie speelt zich af in Edwardiaans Engeland, in plaats van Amerika, en volgt George, gespeeld door Rafe Spall, en zijn partner Amy, gespeeld door Eleanor Tomlinson. Ze proberen de maatschappij te trotseren en treden op tegen de escalerende terreur van een buitenaardse invasie. Rupert Graves speelt de oudere broer van George, Frederick, terwijl Robert Carlyle Ogilvy speelt, een astronoom en wetenschapper.

The War Of The Worlds is geproduceerd door Damien Timmer en Preethi Mavahalli. ITV Studios Global Entertainment is verantwoordelijk voor de internationale distributie.

FOX komt in november met de achtdelige serie War Of The Worlds. Die is gebaseerd op hetzelfde boek, maar het is een heel andere serie.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_svandenberg86
29 sep 2019 15:09 -
Heel gaaf! Ga deze zeker kijken.
Reageer
avatar_Solis
30 sep 2019 00:45 -
Dit klinkt inderdaad gaaf!
Reageer
avatar_Thule
29 okt 2019 12:29 -
Hoop dat we op de hoogte gehouden worden wanneer de serie eczact
Reageer
avatar_Thule
29 okt 2019 12:32 -
Ik bedoel percies gaat gaat starten op BBC1 want nu kreeg ik ook 1 melding dat vandaag de 29 war of the world werd uotgezonden maar is op mijn kanaal nergens terug te vinden
Reageer
avatar_anonymous
29 okt 2019 13:58
Er zijn twee serie met min of meer de zelfde naam. De serie die jij bedoeld is van Het Amerikaanse Fox en die start de 28e of 29e en is zondag 3 november te zien op FOX Nederland.
Reageer
The War Of The Worlds