Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead: The Ones Who Live krijgt premièredatum en nieuwe teaser van AMC

De serie, met Andrew Lincoln en Danai Gurira die terugkeren in hun rollen als Rick Grimes en Michonne, zal zowel op AMC als AMC+ in première gaan.

Behalve een premièredatum voor The Walking Dead: The Ones Who Live is er ook een nieuwe teaser vrijgegeven tijdens de seriefinale van Fear The Walking Dead afgelopen weekend. Deze kun je onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

The Walking Dead: The Ones Who Live

The Walking Dead: The Ones Who Live presenteert een episch liefdesverhaal van twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Door de geesten van wie ze waren. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden... En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar en wie ze waren vinden op een plek en in een situatie die ze nooit eerder hebben gekend? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Zijn ze zonder elkaar nog wel in leven - of zullen ze ontdekken dat ook zij de Walking Dead zijn?

AMC Networks heeft zondag 25 februari vastgesteld voor de première van The Walking Dead: The Ones Who Live, de nieuwste spinoff in het Walking Dead-universum.

De cast bestaat verder uit Pollyanna McIntosh die terugkeert als Jadis uit The Walking Dead, Terry O'Quinn (Lost) als Beale en Matt Jeffries, samen met Lesley-Ann Brandt (Lucifer) als Pearl.

The Walking Dead: The Ones Who Live wordt geproduceerd door showrunner Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth en Brian Bockrath.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead: The Ones Who Live