Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Lucifer's Lesley-Ann Brandt gecast in The Walking Dead-spinoff Rick & Michonne

Lesley-Ann Brandt, bekend van de serie Lucifer, krijgt een belangrijke rol in The Walking Dead-spinoff met Andrew Lincoln en Danai Gurira als Rick Grimes en Michonne.

De nieuwste Walking Dead spin-off zal de verhaallijnen van Rick Grimes en Michonne afronden. De productie begon onlangs in New Jersey.

De serie presenteert een episch liefdesverhaal van twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Door de geesten van wie ze waren. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden... En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden en wie ze waren in een plaats en situatie die ze nooit eerder hebben gekend? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Overwinnaars? Zijn ze zonder elkaar nog wel in leven - of zullen ze ontdekken dat ook zij de Walking Dead zijn?

Lincoln is een sheriff die de eerste negen seizoenen de groep overlevenden leidde. In de vijfde aflevering van het negende seizoen, 'What Comes After', wordt hij door leden van zijn groep dood gewaand nadat hij een brug met dynamiet had opgeblazen om hordes zombies af te schrikken. Terwijl hij vervolgens verdwijnt, leren we uiteindelijk dat hij in feite heeft overleefd, als hij wegvliegt met Anne (Pollyanna McIntosh) en haar bondgenoten.

Gurira's Michonne is een katana-zwaaiende overlevende die voor het eerst werd geïntroduceerd in het derde seizoen, die zich aansluit bij Grimes' groep en uiteindelijk voor hem valt en een surrogaatmoeder wordt voor zijn kinderen. Het personage verscheen voor het laatst in seizoen tien, toen ze op zoek ging naar Rick nadat ze had gehoord dat hij zijn bijna fatale verwonding in seizoen negen had overleefd.

Beide personages keerden terug voor de laatste momenten van de finale, elk op een andere plaats en blijkbaar op een ander tijdstip. Ze werden verbonden door beelden van kampvuren en de geluiden van hun stemmen die woorden reciteerden die ze elk in een dagboek schreven.



Brandt (foto) speelde Maze, een demon uit de hel en geliefde antiheld, in alle zes seizoenen van Netlix's Lucifer. Ze is ook bekend voor haar rol als Naevia in Steven S. DeKnight's Spartacus: Blood and Sand-franchise. Haar andere televisierollen omvatten onder andere Gotham en The Librarians (2014).

In de zesdelige The Walking Dead-spinoff zal Brandt een karakter met de naam Pearl Thorne gaan spelen. Verdere details over het personage worden geheim gehouden.

De première van de serie over Rick en Michonne staat gepland voor 2024.

Scott M. Gimple, Chief Content Officer van The Walking Dead Universe, dient als showrunner en uitvoerend producent naast Lincoln, Gurira, Denise Huth en Brian Bockrath.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Time
The Last Time
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
09 maa 2023 14:03 -
Heel leuk! Maze was absoluut een van mijn favoriete personages in Lucifer!
Reageer
The Walking Dead: The Ones Who Live