Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zes castings voor Starz-serie The Venery of Samantha Bird

Starz heeft de vaste cast voor The Venery of Samantha Bird, de aankomende dramaserie met Katherine Langford in de hoofdrol, uitgebreid.

Finn Jones, Embeth Davidtz, Brenda Strong, Adam Faison, Shalini Bathina en Tyrone Marshall Brown voegen zich bij Langford (13 Reasons Why) in de serie gecreëerd door Anna Moriarty. Starz bevestigde ook de casting van Francesca Reale (Stranger Things), waarover we eerder berichtten.

Daarnaast is Larysa Kondracki (Picnic at Hanging Rock) toegevoegd als uitvoerend producent en zal zij vier afleveringen regisseren, waaronder de pilot, en is Nicole Jefferson Asher (The First Lady) toegevoegd als mede-uitvoerend producent.

De serie van acht afleveringen draait om Langfords Samantha Bird, die tijdens een bezoek aan familie in New England opnieuw contact legt met haar jeugdliefde (Jones) en verzeild raakt in een schijnbaar perfecte sprookjesromance. Maar onder hun koortsdroom schuilt een meer verontrustende interpretatie van deze affaire. De serie wordt beschreven als een beklemmend portret van verslavende liefde en de gevolgen die een relatie heeft voor de families in een klein stadje in New England.



Jones (foto) zal Jake Minot spelen, de onverschrokken, ruig knappe en rustig charismatische voormalige jeugdliefde van Samantha Bird. Het is al vele jaren geleden dat ze elkaar hebben gezien, maar wanneer ze elkaar weer ontmoeten tijdens Sam's reis naar New England, pakken ze elkaar op, het is alsof er geen tijd is verstreken.

Reale vertolkt Ellie Bird, Samantha's zelfverzekerde, intelligente en aangenaam uitgesproken jongste zus. Ellie is welbespraakt en goed opgeleid en heeft een hechte band met haar zus. Ze praten over van alles en nog wat, maar ondertussen houdt Ellie een waakzaam en beschermend oog op Sam.

Strong speelt Nan Bird, de moeder van Sam.

Faison portretteert Nigel, een lokale podcaster uit New Hampshire en goede vriend van Ellie Bird.

Bathina is Dr. Priyanka Yalen. Gereserveerd en verfijnd, ze is Jake's therapeut, tot groot verdriet van haar man.

Brown speelt Gideon Yalen, Priyanka's echtgenoot die zich zorgen maakt over Jake en zijn vrouw die hem als patiënt aanneemt.

Naast Kondracki en Asher is Salvatore Stabile (Waco) uitvoerend producent, Jessica Rhoades (Sharp Objects) produceert via haar Pacesetter Productions shingle, Rachel Polan is mede-uitvoerend producent, Lisa Vinnecour (Orange Is the New Black) is mede-uitvoerend producent en Jessica Yu (13 Reasons Why) is adviserend producent. De serie is gecreëerd door Anna Moriarty, die ook als uitvoerend producent optreedt.

Bekend om zijn rol als het titelpersonage in Iron Fist, speelde Jones onlangs de hoofdrol in de serie Swimming with Sharks. Ook was hij te zien in onder andere Game of Thrones en Dickinson.



Davidtz (foto) meest recente rollen omvatten haar terugkerende rol van Paige in The Morning Show en gastrollen in Tales of the Walking Dead, Love, Victor en Ray Donovan.

Strong was onlangs een vast gezicht in 13 Reasons Why, dat ze ook regisseerde in het laatste seizoen. Daarnaast was ze als gastactrice te zien in Supergirl, The 100 en Fear The Walking Dead.

Bathini's recente credits omvatten de rol van Prisha in Little Voice en Long Slow Exhale.

Faison was een vaste gast in Everything's Gonna Be Okay en hij speelde gastrollen in onder andere Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. en Grace and Frankie.

Browns recente credits omvatten terugkerende rollen in Power en gastrollen in FBI, Bull (2016) en The Affair.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst