Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Actrice Francesca Reale toegevoegd aan Starz-serie The Venery of Samantha Bird

Francesca Reale (Stranger Things) is gecast tegenover Katherine Langford (13 Reasons Why) in Starz-dramaserie The Venery Of Samantha Bird.

De achtdelige serie, gecreëerd door Anna Moriarty, draait om Langfords Samantha Bird, die tijdens een bezoek aan familie in New England opnieuw contact legt met haar jeugdliefde en halsoverkop vervalt in een schijnbaar perfecte sprookjesboekromance. Maar onder hun koortsdroom schuilt een meer verontrustende interpretatie van deze affaire. De serie wordt beschreven als een beklemmend portret van verslavende liefde en de repercussies die een relatie heeft op de families in een klein stadje in New England.



Francesca Reale (foto) speelt waarschijnlijk Ellie Bird, de jongere zus van Sam. Reale is het best bekend voor haar rol als Hawkins badmeester Heather Holloway in het derde seizoen van Netflix's Stranger Things en voor haar rol als Emily in Netflix's Haters Back Off! Ook had zij een rol in de trillerserie Wireless van Quibi.

Anna Moriarty is behalve bedenkster ook uitvoerend producent. Salvatore Stabile (Waco) is showrunner en uitvoerend producent. Jessica Rhoades (Station Eleven, Sharp Objects) is uitvoerend producent via haar Pacesetter Productions shingle, met Rachel Polan als mede-uitvoerend producent. Jessica Yu (Fosse/Verdon, Billions) is adviserend producent.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst