Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Upshaws vernieuwd met een zevende deel/laatste seizoen

Er komt een einde aan The Upshaws. Netflix heeft het laatste seizoen van twaalf afleveringen van de comedyserie met Mike Epps, Kim Fields en Wanda Sykes opgepikt.

De streamer heeft de comedyserie in delen uitgebracht (en vernieuwd), dus de vernieuwing is voor deel 7 van The Upshaws, dat Netflix een laatste seizoen noemt.

Het zes afleveringen tellende deel 5 van The Upshaws ging in april van start en het tien afleveringen tellende deel 6, het voorlaatste seizoen van de sitcom, staat gepland voor begin 2025.

The Upshaws

Na het eerste seizoen van tien afleveringen verschenen seizoen twee en drie van The Upshaws in twee delen van respectievelijk acht en zes afleveringen. Ze werden gevolgd door een tien afleveringen tellende deel 6 en nu een twaalf afleveringen tellende deel 7.

The Upshaws wordt afgesloten met 60 afleveringen, de op twee na langste reeks voor een Netflix-comedyserie achter The Ranch (80) en Fuller House (75).

Het is moeilijk geweest voor streamers om het traditionele sitcom-format te kraken, en voor een tijdje voerde The Upshaws de vlag van het genre op Netflix totdat het gezelschap kreeg van That ’90s Show.

The Upshaws is gemaakt door Regina Hicks en Sykes, die als showrunners fungeren. Bennie Upshaw (Epps), het hoofd van een zwarte arbeidersfamilie in Indianapolis, is een charmante, goedbedoelende monteur en levenslange puinhoop die zijn best doet om voor zijn gezin te zorgen - zijn vrouw Regina (Fields), hun twee jonge dochters (Khali Spraggins, Journey Christine) en eerstgeboren zoon (Jermelle Simon), de tienerzoon (Diamond Lyons) die hij verwekt heeft bij een andere vrouw (Gabrielle Dennis) - en zijn sardonische schoonzus (Sykes) te tolereren, allemaal zonder een blauwdruk voor succes. Maar de Upshaws zijn vastbesloten om het samen tot een goed einde te brengen.

In dit volgende deel blijven de Upshaws de hoogte- en dieptepunten van het leven meemaken, inclusief nieuwe banen, grotere dromen, gezondheidsproblemen en enkele grote levensverrassingen, maar ze houden nog steeds vol met de liefde die bij familie hoort.

Hicks, Sykes en Epps produceren samen met Page Hurwitz, Niles Kirchner, Annie Levine & Jon Emerson en Mark Alton Brown.
Vorige aflevering
Auto Motives
Auto Motives
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Upshaws