Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Upshaws vernieuwd met een vierde seizoen/zesde deel door Netflix

Netflix heeft weer een nieuw seizoen van de populaire comedyserie The Upshaws aangekondigd.

De arbeiders-comedyserie van Regina Hicks en Wanda Sykes is vernieuwd met een vierde seizoen van tien afleveringen.

Na het eerste seizoen van tien afleveringen zijn seizoen twee en drie van The Upshaws uitgebracht in twee delen - van respectievelijk acht en zes afleveringen - dus de vernieuwing is voor deel zes van de serie, zoals Netflix het officieel noemt.

The Upshaws

De productie van het nieuwe seizoen van tien afleveringen, dat in één keer wordt uitgebracht, begint volgend jaar. Het zes afleveringen durende deel vijf van The Upshaws (tweede helft van seizoen drie) is in het voorjaar van 2024 te streamen.

The Upshaws, die een beetje onder de radar vliegt, is een sterke speler geweest voor Netflix in een genre-sitcom dat een uitdaging is geweest voor streamers. Met de vernieuwing is The Upshaws net als The Ranch de op één na langstlopende originele comedyserie op Netflix wat betreft het aantal seizoenen, net achter Fuller House, dat vijf seizoenen duurde. In aantal afleveringen staat The Upshaws (50) op nummer 3 achter The Ranch (80) en Fuller House (75).

In The Upshaws is Bennie Upshaw (Mike Epps), het hoofd van een zwarte arbeidersfamilie in Indianapolis, een charmante, goedbedoelende monteur en levenslange puinhoop die gewoon zijn best doet om op te staan en voor zijn gezin te zorgen - vrouw Regina (Kim Fields), hun twee jonge dochters (Khali Spraggins, Journey Christine) en eerstgeboren zoon (Jermelle Simon), de tienerzoon (Diamond Lyons) die hij verwekt heeft bij een andere vrouw (Gabrielle Dennis) - en zijn sardonische schoonzus (Wanda Sykes) te tolereren, allemaal zonder een blauwdruk voor succes. Maar de Upshaws zijn vastbesloten om het samen tot een goed einde te brengen.

In dit volgende deel gaan de Upshaws door met de ups en downs van het leven, inclusief nieuwe banen, grotere dromen, gezondheidsproblemen en een aantal grote levensverrassingen, maar ze houden nog steeds vol met de liefde die bij familie hoort.

Hicks en Sykes zijn de showrunners van de serie, die ze samen met Epps, Page Hurwitz, Niles Kirchner, Annie Levine, Jon Emerson en Mark Alton Brown produceren.
Vorige aflevering
Auto Motives
Auto Motives
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Upshaws