The Underground Railroad

7,0 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer The Underground Railroad

The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.

The Underground Railroad draait om Cora Randall. Ze is gevlucht van de plantage in Georgia, om achter het gerucht aan te gaan over de Underground Railroad. Cora wordt achtervolgd door Ridgeway, een premiejager die erop staat haar terug te brengen naar de plantage die ze ontvlucht is.

Thuso Mbedu (Scandal) zal de hoofdrol vervullen van Cora Randall. Joel Edgerton (The Secret Life Of Us) zal te zien zijn in de serie als Ridgeway. Daarnaast vervult Chase W. Dillon (First Wives Club) ook een hoofdrol in de nieuwe serie. Onder andere Aaron Pierre (Krypton), William Jackson Harper (The Good Place), Sheila Atim (Bounty Hunters (2017)), Amber Gra (Law & Order: Special Victims Unit) en Peter De Jersey (Broadchurch) zijn ook gecast voor een rol.

Vorige aflevering
Chapter 10: Mabel
Chapter 10: Mabel
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00