Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Superheldenserie The Umbrella Academy vanaf 15 februari 2019 bij Netflix

Netflix heeft aangekondigd dat The Umbrella Academy op 15 februari 2019 van start zal gaan. De superheldenserie is gebaseerd op de stripboekenreeks van Gerard Way en Gabriel Bá.

Ellen Page, Aidan Gallagher, Tom Hopper, David Castaneda, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman, T.J. McGibbon en Adam Goldley spelen rollen in de serie.

In The Umbrella Academy worden in 1989 drieënveertig baby's op onverklaarbare wijze op dezelfde dag geboren bij willekeurige, niet-verbonden vrouwen die de dag ervoor geen tekenen van zwangerschap vertoonden. Zeven worden geadopteerd door Sir Reginald Hargreeves (gespeeld door Tom Hopper), een industrieel en miljardair, die The Umbrella Academy creëert en zijn 'kinderen' voorbereidt om de wereld te redden.

Maar niet alles verloopt volgens plan. In de tienerjaren van de kinderen valt het gezin uit elkaar. Jaren later komen zes familieleden weer bij elkaar nadat het overlijden van Hargreeves bekend is geworden. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya en Number Five werken samen om het mysterie rond de dood van hun vader op te lossen.

Steve Blackman (Fargo) is uitvoerend producent en showrunner van de serie. Netflix heeft gisteren onderstaande afbeelding van de acteurs verspreid.

6384 UmbrellaKinderen
Vorige aflevering
Oblivion
Oblivion
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_4thaarts
06 okt 2018 15:06 -
#7 did it
Reageer
The Umbrella Academy