Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vierde en laatste seizoen voor The Umbrella Academy

Netflix heeft een vierde seizoen besteld van de superheldenserie The Umbrella Academy. Het zal het allerlaatste seizoen gaan worden.

Seizoen drie, van de serie gebaseerd op de gelijknamige strip, is in juni 2022 van start gegaan bij de streamingsdienst en stond vijf weken in de top 10. Steve Blackman, die The Umbrella Academy vanaf het begin aanstuurde, zal terugkeren als uitvoerend producent en showrunner.


De castleden van The Umbrella Academy die in het vierde seizoen zullen terugkeren zijn onder meer Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya en Colm Feore. Adam Godley, Genesis Rodriguez en Britne Oldford staan niet op de castinglijst omdat het lot van hun personages onzeker is.

"Ik ben zo opgewonden dat de ongelooflijk trouwe fans van The Umbrella Academy het passende einde kunnen meemaken van de reis van de broers en zussen van Hargreeves die we vijf jaar geleden begonnen," zei Blackman. "Maar voordat we tot die conclusie komen, hebben we een geweldig verhaal voor seizoen vier, een verhaal dat fans tot de laatste minuten op het puntje van hun stoel zal houden."
Vorige aflevering
Oblivion
Oblivion
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
26 aug 2022 16:18 -
Zo hoort het, niet langer uitsmeren! Nu nog een mooi einde :)
Reageer
avatar_dutchusuk
27 aug 2022 09:14
Aan de ene kant jammer, maar het is beter te stoppen op het hoogtepunt.
Reageer
The Umbrella Academy