The Umbrella Academy

7.8 / 10
56 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuwe castleden voor The Umbrella Academy

Netflix heeft bekend gemaakt wie de rollen van de zeven Sparrows gaan vervullen in het derde seizoen van The Umbrella Academy.

Het derde seizoen van The Umbrella Academy werd vorig jaar aangekondigd. De serie draait om een disfunctioneel gezin van superhelden, die het mysterie van hun vader's overlijden en de bedreiging van de apocalypse probeert op te lossen. Het derde seizoen zal daarnaast draaien om de zeven speciale deelnemers van de Sparrow Academy. Sparrow #2/Ben wordt, zoals misschien wel verwacht door fans, gespeeld door Justin H. Min (Dating After College). Er is nu ook bekend gemaakt wie de andere hoofdrollen gaan vervullen.

10504 Sparrow

Justin Cornwell (Training Day) gaat de rol vervullen van Marcus, ofwel Sparrow #1, hij houdt de familie bij één. Sparrow #3/Fei is slim en heeft veel doorzettingsvermogen, deze rol gaat gespeeld worden door Britne Oldford (The Flash (2014)). Jake Epstein (Designated Survivor) speelt Alphonso/Sparrow #4, die jarenlang illegaal heeft gevochten. Genesis Rodriguez (The Fugitive (2020)) vervult de rol van Sloane, ookwel Sparrow #5. Sloane heeft grootste plannen, maar verplichtingen aan haar familie houden haar bij de Academie. Jayme/Sparrow #6 gaat gespeeld worden door Cazzie David (Eighty-Sixed). De laatste rol die overblijft, is die van Christopher/Sparrow #7. Deze rol wordt vervult door de Dread-Inducing Psykronium Cube, een kubus van onbekende oorsprong die een gehele ruimte kan laten bevriezen.

Vorige aflevering
The End of Something
The End of Something
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01