The Umbrella Academy

7.8 / 10
56 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuwe castleden voor The Umbrella Academy

Netflix heeft bekend gemaakt wie de rollen van de zeven Sparrows gaan vervullen in het derde seizoen van The Umbrella Academy.

Het derde seizoen van The Umbrella Academy werd vorig jaar aangekondigd. De serie draait om een disfunctioneel gezin van superhelden, die het mysterie van hun vader's overlijden en de bedreiging van de apocalypse probeert op te lossen. Het derde seizoen zal daarnaast draaien om de zeven speciale deelnemers van de Sparrow Academy. Sparrow #2/Ben wordt, zoals misschien wel verwacht door fans, gespeeld door Justin H. Min (Dating After College). Er is nu ook bekend gemaakt wie de andere hoofdrollen gaan vervullen.

10504 Sparrow

Justin Cornwell (Training Day) gaat de rol vervullen van Marcus, ofwel Sparrow #1, hij houdt de familie bij één. Sparrow #3/Fei is slim en heeft veel doorzettingsvermogen, deze rol gaat gespeeld worden door Britne Oldford (The Flash (2014)). Jake Epstein (Designated Survivor) speelt Alphonso/Sparrow #4, die jarenlang illegaal heeft gevochten. Genesis Rodriguez (The Fugitive (2020)) vervult de rol van Sloane, ookwel Sparrow #5. Sloane heeft grootste plannen, maar verplichtingen aan haar familie houden haar bij de Academie. Jayme/Sparrow #6 gaat gespeeld worden door Cazzie David (Eighty-Sixed). De laatste rol die overblijft, is die van Christopher/Sparrow #7. Deze rol wordt vervult door de Dread-Inducing Psykronium Cube, een kubus van onbekende oorsprong die een gehele ruimte kan laten bevriezen.

Vorige aflevering
The End of Something
The End of Something
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
woensdag, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
woensdag, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
woensdag, 14:02