The Truth About the Harry Quebert Affair

8.2 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Truth About the Harry Quebert Affair eind augustus te zien bij FOX

De Amerikaanse misdaadserie The Truth About the Harry Quebert Affair wordt vanaf eind augustus uitgezonden bij FOX.

The Truth About the Harry Quebert Affair is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joël Dicker. De misdaadserie is al te bekijken bij Videoland, maar zal vanaf 31 augustus ook wekelijks te zien zijn bij FOX. Elke week worden er twee afleveringen uitgezonden. De serie ging in 2018 in première.

The Truth About the Harry Quebert Affair draait om Harry Quebert, een literair icoon dat plotseling wordt beschuldigd van moord nadat het lichaam van Nola Kellergan. Het vijftienjarige meisje werd al vele jaren vermist en wordt gevonden op zijn landgoed.

Vorige aflevering
The End
The End
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2