Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC overweegt derde seizoen van The Terror

De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.

In samenwerking met productiebedrijf Scott Free worden concepten gemaakt die uitgangspunt moeten zijn voor een nieuw seizoen. Het eerste seizoen van anthologieserie The Terror, gebaseerd op de roman van Dan Simmons en uitgezonden in 2018, speelde zich af op een Victoriaans zeilschip dat een gedoemde koers volgde. Seizoen twee, The Terror: Infamy, dat in augustus 2019 in première ging, concentreert zich op een kwaadaardige, van vorm veranderende kracht die gevangenen in een Japans interneringskamp in de Tweede Wereldoorlog bedreigt.

Video on youtube


Sarah Barnett, president van AMC Networks Entertainment Group, meldt het volgende over The Terror: “Ik ben dol op het concept waarin historische feiten en horror worden gecombineerd. Het is een briljante metaforische manier om aandacht te geven aan het mens zijn en de scherpe emoties die we voelen. Ik ben benieuwd hoe we daarmee kunnen doorgaan en daarom werken we actief aan de uitgangspunten voor een nieuw seizoen.”
Vorige aflevering
Into the Afterlife
Into the Afterlife
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Terror