The Terror

7.4 / 10
47 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC overweegt derde seizoen van The Terror

De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.

In samenwerking met productiebedrijf Scott Free worden concepten gemaakt die uitgangspunt moeten zijn voor een nieuw seizoen. Het eerste seizoen van anthologieserie The Terror, gebaseerd op de roman van Dan Simmons en uitgezonden in 2018, speelde zich af op een Victoriaans zeilschip dat een gedoemde koers volgde. Seizoen twee, The Terror: Infamy, dat in augustus 2019 in première ging, concentreert zich op een kwaadaardige, van vorm veranderende kracht die gevangenen in een Japans interneringskamp in de Tweede Wereldoorlog bedreigt.Sarah Barnett, president van AMC Networks Entertainment Group, meldt het volgende over The Terror: “Ik ben dol op het concept waarin historische feiten en horror worden gecombineerd. Het is een briljante metaforische manier om aandacht te geven aan het mens zijn en de scherpe emoties die we voelen. Ik ben benieuwd hoe we daarmee kunnen doorgaan en daarom werken we actief aan de uitgangspunten voor een nieuw seizoen.”
Vorige aflevering
Infamy: Into the Afterlife
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Syfy brengt beeldmateriaal uit van Vagrant Queen, een nieuwe serie die in maart is te zien is bij het netwerk.
Vandaag, 10:00
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
Vandaag, 09:00
Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Gisteren, 13:00