The Terror

7.4 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC overweegt derde seizoen van The Terror

De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.

In samenwerking met productiebedrijf Scott Free worden concepten gemaakt die uitgangspunt moeten zijn voor een nieuw seizoen. Het eerste seizoen van anthologieserie The Terror, gebaseerd op de roman van Dan Simmons en uitgezonden in 2018, speelde zich af op een Victoriaans zeilschip dat een gedoemde koers volgde. Seizoen twee, The Terror: Infamy, dat in augustus 2019 in première ging, concentreert zich op een kwaadaardige, van vorm veranderende kracht die gevangenen in een Japans interneringskamp in de Tweede Wereldoorlog bedreigt.Sarah Barnett, president van AMC Networks Entertainment Group, meldt het volgende over The Terror: “Ik ben dol op het concept waarin historische feiten en horror worden gecombineerd. Het is een briljante metaforische manier om aandacht te geven aan het mens zijn en de scherpe emoties die we voelen. Ik ben benieuwd hoe we daarmee kunnen doorgaan en daarom werken we actief aan de uitgangspunten voor een nieuw seizoen.”
Vorige aflevering
Infamy: Into the Afterlife
Infamy: Into the Afterlife
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
zaterdag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1