Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

AMC bevestigt tweede seizoen voor The Terror

Het zat er al aan te komen, de geruchten waren er al in april van dit jaar, maar nu heeft AMC de anthologieserie The Terror officieel vernieuwd met een tweede seizoen.

In weekoverzicht 14 vertelde MijnSerie al dat volgens bronnen AMC The Terror stilletjes had vernieuwd. Daarin deden we de belofte dat we je op de hoogte zouden houden van ontwikkelingen rond de serie. Die belofte lossen we nu in.

AMC heeft de serie officieel vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen van The Terror dat in maart 2018 in première ging kreeg niet alleen toegejuichte kritieken maar ook een gezond aantal kijkers.

Het tweede seizoen van de thrillerserie zal een andere setting krijgen en ook een andere cast. Het is daarmee de eerste AMC-serie die een anthologie-format gaat volgen, waarbij elk seizoen een ander verhaal zal krijgen en mogelijk een nieuwe cast.

Het eerste seizoen vertelde het verhaal van een gevaarlijk reis van de Britse Koninklijke Marine in de 18de eeuw. Het tweede seizoen zal zich gaan verplaatsen naar de Tweede Wereldoorlog dat een mysterieuze verschijning volgt dat een Japanse-Amerikaanse gemeenschap terroriseert van Zuid Californië tot de interneringskampen tot de oorlog in de Grote Oceaan.

AMC heeft tien afleveringen besteld voor het tweede seizoen dat in 2019 van start zal gaan.
Vorige aflevering
We Are Gone
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Olga2000
24 jun 2018 01:01 -
Volkomen terecht. The Terror werd op Amazon in een keer online gezet en niet een aflevering per week. Ik was al klaar met het kijken van de serie en kon mijn afleveringen hier, op MijnSerie niet afvinken. ;-)
Reageer
avatar_Roeman
24 jun 2018 10:28
Dat heeft alles te maken dat The Terror oorspronkelijk van AMC is en de datums waarop AMC de afleveringen uitzendt in Amerika worden gebruikt.
Reageer