Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Kyra Sedgwick en Elsie Fisher keren terug in The Summer I Turned Pretty

Sedgwick en Fisher spelen weer mee in seizoen twee van
Prime Video-serie The Summer I Turned Pretty.


Kyra Sedgwick en Elsie Fisher werken mee aan seizoen twee van de Prime Video-hitserie The Summer I Turned Pretty. Seizoen één van de Jenny Han-serie werd de nummer één serie op Prime Video tijdens het premièreweekend, en seizoen twee is momenteel in productie.

Seizoen twee van The Summer I Turned Pretty wordt geleid door showrunners Han en Sarah Kucserka. Han, Kucserka, Karen Rosenfelt en Gabrielle Stanton zijn de uitvoerende producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen en Paul Lee voor wiip.

The Summer I Turned Pretty is een drama dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de duurzame kracht van sterke vrouwelijke vriendschappen. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene volmaakte zomer.

Kyra Sedgwick (foto) is een bekroonde actrice, producer en regisseur. Ze is vooral bekend voor haar Emmy- en Golden Globe-winnende rol als Deputy Chief Brenda Leigh Johnson in het TNT misdaaddrama The Closer, en ze speelde onlangs nog de hoofdrol in de ABC komedie Call Your Mother.



Elsie Fisher (foto) is op tv onder meer te zien in de pilot HBO Max, Camp Friends, en in het derde en vierde seizoen van de hitserie Barry. Ze kreeg lovende kritieken voor haar optreden gedurende het volledige seizoen in Hulu's hitserie Castle Rock, tegenover Lizzy Caplan.


Jenny Han is de nummer één bestsellerauteur van de New York Times van de series To All the Boys I've Loved Before en The Summer I Turned Pretty.
Video on youtube
Vorige aflevering
Love Triangle
Love Triangle
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Ilanaaaaa
28 nov 2022 03:05 -
Geweldige serie, kan niet wachten op seizoen 2
Reageer
The Summer I Turned Pretty