The Stand (2020)

7.1 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

James Marsden krijgt hoofdrol in CBS-serie The Stand

In april 2018 werd al bekend dat het meer dan 1000 pagina’s dikke boek The Stand (2019) van Stephen King de basis zal gaan vormen voor een nieuwe negendelige serie bij CBS All Access.

Een supergriep maakt in The Stand (2019) een einde aan het leven van het grootste deel van de bevolking op aarde. Toch blijkt ook een behoorlijk deel immuun te zijn voor deze griep. Deze mensen krijgen last van dromen en visioenen. Een deel krijgt te maken met de oude Abagail Freemantle, die hen vraagt naar Colorado te komen. De andere helft van de overgebleven bevolking krijgt bezoek van Randall Flagg, de duivel himself. Zij worden verzocht hem te volgen richting Las Vegas. Uiteindelijk leidt dit tot de ultieme confrontatie tussen goed en kwaad.


James Marsden

James Marsden gaat de rol van Stu Redman spelen in The Stand (2019). Redman is een voormalig militair, die immuun is voor het virus. Hij vond een patiënt in de quarantaine-zone, maar werd niet besmet. Dus de overheid gaat proberen een vaccin op basis zijn bloed te maken.

Marsden was eerder te zien in de Netflix-serie Dead to Me, na zijn rol in HBO's Westworld. Josh Boone regisseert de serie The Stand (2019). Er is nog geen startdatum bekend. In 1994 heeft ABC het boek van Stephen King ook al eens verfilmd als The Stand.
Vorige aflevering
The Circle Closes
The Circle Closes
01x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Stand (2020)