Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Split vernieuwd met derde en laatste seizoen

BBC heeft een derde seizoen van de The Split aangekondigd. Dit derde seizoen wordt tevens het laatste seizoen van de dramaserie.

Er komt een eind aan The Split. Voordat het zover is kunnen de fans eerst nog genieten van een derde seizoen, maar daarmee zal de serie wel worden beëindigd. Naar verwachting starten de opnames van het derde seizoen later dit jaar. Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat is nog niet bekend. Abi Morgan (River), bedenker van The Split, zegt dat hij het geweldig vindt om weer over de Defoe Family te mogen schrijven en daarmee nog één keer in de complicaties van hun leven en die van hun cliënten te duiken.

The Split draait dus om de Defoes, een familie van vrouwelijke echtscheidingsadvocaten. Als hun vader na dertig jaar afwezigheid plotseling terugkeert, wordt de familie gedwongen naar hun verleden te kijken. De serie ging in 2018 in première en is een coproductie van SundanceTV en BBC One. Vorig jaar kwam het tweede seizoen uit en was bij BBC iPlayer de op twee na meest bekeken serie.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Split