The Spanish Princess

7.5 / 10
60 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Spanish Princess in oktober in première bij Starz

Het tweede seizoen van de Amerikaanse historische dramaserie The Spanish Princess gaat midden oktober in première bij Starz.

The Spanish Princess ging vorig jaar mei in première bij Starz. Het netwerk heeft nu de premièredatum voor het tweede seizoen van The Spanish Princess bekend gemaakt. Het tweede seizoen zal 11 oktober in première gaan bij Starz. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van het nieuwe seizoen, bekijk deze hier onder.

The Spanish Princess draait om de mooie Spaanse prinses, Catherine van Aragon. Catherine was de eerste vrouw van koning Hendrik VIII van Engeland. Catherine van Aragon wordt gespeeld door Charlotte Hope (The English Game). Andere rollen worden gespeeld door Stephanie Levi-John (Silent Witness), Nadia Parkes (Doctor Who), Harriet Walter (The Crown), Laura Carmichael (Downton Abbey) en Elliot Cowan (Da Vinci's Demons).

Vorige aflevering
Peace
Peace
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Vandaag, 15:00
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Vandaag, 12:00
1
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00