Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Sinner verschijnt in juni op Netflix

Het derde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie The Sinner, met Matt Bomer (White Collar), verschijnt in juni op Netflix.

In het derde seizoen van The Sinner onderzoekt rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman, 1600 Penn) een dodelijk auto-ongeluk in New York. Al gauw brengt dit een veel grotere en verontrustende zaak aan het licht. Het derde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie is vanaf 19 juni te zien op Netflix.

Tegenover Bill Pullman speelt Matt Bomer (White Collar) ook een hoofdrol in het derde seizoen. Hij is te zien als Jamie, die bij het ongeluk betrokken was. Daarnaast spelen Chris Messina (The Mindy Project), Parisa Fitz-Henley (Midnight, Texas) en Eddie Martinez (Sirens (US)) een rol in het seizoen.

Video on youtube


De eerste twee seizoenen van The Sinner van de zender USA Network zijn al te bekijken op Netflix. In het eerste seizoen gaat Ambrose op onderzoek uit, nadat de jonge Cora Tannetti een man dodelijk verwond tijdens een dag op het strand. In het tweede seizoen gaat Ambrose terug naar zijn geboortestad, nadat een dertienjarige jongen heeft bekend een stel te hebben vergiftigd.
Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
04x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Sinner