The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Sinner verschijnt in juni op Netflix

Het derde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie The Sinner, met Matt Bomer (White Collar), verschijnt in juni op Netflix.

In het derde seizoen van The Sinner onderzoekt rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman, 1600 Penn) een dodelijk auto-ongeluk in New York. Al gauw brengt dit een veel grotere en verontrustende zaak aan het licht. Het derde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie is vanaf 19 juni te zien op Netflix.

Tegenover Bill Pullman speelt Matt Bomer (White Collar) ook een hoofdrol in het derde seizoen. Hij is te zien als Jamie, die bij het ongeluk betrokken was. Daarnaast spelen Chris Messina (The Mindy Project), Parisa Fitz-Henley (Midnight, Texas) en Eddie Martinez (Sirens (US)) een rol in het seizoen.De eerste twee seizoenen van The Sinner van de zender USA Network zijn al te bekijken op Netflix. In het eerste seizoen gaat Ambrose op onderzoek uit, nadat de jonge Cora Tannetti een man dodelijk verwond tijdens een dag op het strand. In het tweede seizoen gaat Ambrose terug naar zijn geboortestad, nadat een dertienjarige jongen heeft bekend een stel te hebben vergiftigd.
Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08