The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Sinner verschijnt in juni op Netflix

Het derde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie The Sinner, met Matt Bomer (White Collar), verschijnt in juni op Netflix.

In het derde seizoen van The Sinner onderzoekt rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman, 1600 Penn) een dodelijk auto-ongeluk in New York. Al gauw brengt dit een veel grotere en verontrustende zaak aan het licht. Het derde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie is vanaf 19 juni te zien op Netflix.

Tegenover Bill Pullman speelt Matt Bomer (White Collar) ook een hoofdrol in het derde seizoen. Hij is te zien als Jamie, die bij het ongeluk betrokken was. Daarnaast spelen Chris Messina (The Mindy Project), Parisa Fitz-Henley (Midnight, Texas) en Eddie Martinez (Sirens (US)) een rol in het seizoen.De eerste twee seizoenen van The Sinner van de zender USA Network zijn al te bekijken op Netflix. In het eerste seizoen gaat Ambrose op onderzoek uit, nadat de jonge Cora Tannetti een man dodelijk verwond tijdens een dag op het strand. In het tweede seizoen gaat Ambrose terug naar zijn geboortestad, nadat een dertienjarige jongen heeft bekend een stel te hebben vergiftigd.
Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2