The Sinner

7.9 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen The Sinner

The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.

The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr en het eerste seizoen gaat over een jonge moeder die plotseling overvallen wordt door een vlaag van woede en daardoor een openbare daad van geweld pleegt. Het incident is de start van een verrassende misdaad thriller, waar de vraag niet is wie of wat – maar waarom. De losgeslagen onderzoeker Harry Ambrose (Bill Pullman) raakt geobsedeerd door de zaak en het ontdekken van de motieven van de vrouw en samen bewandelen zij een pad in haar psyche en naar de verborgen geheimen uit haar verleden.

In het tweede seizoen gaat Harry Ambrose terug naar zijn woonplaats New York om de zaak van een elfjarige jongen te onderzoeken die zijn ouders vermoordde. De jongen had geen enkel motief en dat is waar The Sinner teruggrijpt op het eerste seizoen.

Het wachten is nu op het derde seizoen van The Sinner. Dat blijkt pas in 2020 beschikbaar te komen en USA Network heeft nog steeds geen datum gemeld. Acteur Matt Bomer is in het derde seizoen toegevoegd aan de cast. Hij speelt een nieuwe leider tegenover Bill Pullman, die zal terugkeren in zijn rol als rechercheur Harry Ambrose. Het derde seizoen van The Sinner volgt Ambrose terwijl hij begint aan een routine-onderzoek naar een tragisch auto-ongeluk aan de rand van Dorchester, in het noorden van New York. Ambrose legt een verborgen misdaad bloot die hem in de gevaarlijkste en meest verontrustende situaties in zijn carrière brengt.

Er is inmiddels een trailer voor het derde seizoen gelanceerd door USA Network waarin we Matt Bomer zien. De eerste twee seizoenen zijn hier te bekijken bij Netflix.

Vorige aflevering
Part VIII
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
21 okt 2019 10:24 -
Geweldig. Ben zeer benieuwd!!!
Reageer

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Gisteren, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Gisteren, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
maandag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00