The Sinner

7.9 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Sinner pas in 2020

The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.

The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr en het eerste seizoen gaat over een jonge moeder die plotseling overvallen wordt door een vlaag van woede en daardoor een openbare daad van geweld pleegt. Het incident is de start van een verrassende misdaad thriller, waar de vraag niet is wie of wat – maar waarom. De losgeslagen onderzoeker Harry Ambrose (Bill Pullman) raakt geobsedeerd door de zaak en het ontdekken van de motieven van de vrouw en samen bewandelen zij een pad in haar psyche en naar de verborgen geheimen uit haar verleden.

In het tweede seizoen gaat Harry Ambrose terug naar zijn woonplaats New York om de zaak van een elfjarige jongen te onderzoeken die zijn ouders vermoordde. De jongen had geen enkel motief en dat is waar The Sinner teruggrijpt op het eerste seizoen.

Het wachten is nu op het derde seizoen van The Sinner. Dat zou eind 2019 verschijnen, maar blijkt pas in 2020 beschikbaar te komen. Acteur Matt Bomer is in het derde seizoen toegevoegd aan de cast. Hij speelt een nieuwe leider tegenover Bill Pullman, die zal terugkeren in zijn rol als rechercheur Harry Ambrose. Het derde seizoen van The Sinner volgt Ambrose terwijl hij begint aan een routine-onderzoek naar een tragisch auto-ongeluk aan de rand van Dorchester, in het noorden van New York. Ambrose legt een verborgen misdaad bloot die hem in de gevaarlijkste en meest verontrustende situaties in zijn carrière brengt.

Gisteren is er wel alvast een promo-video voor het derde seizoen gelanceerd door USA Network waarin we Matt Bomer zien. De eerste twee seizoenen zijn hier te bekijken bij Netflix.

Vorige aflevering
Part VIII
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Lvan
19 sep 2019 16:31 -
Jammer dat er zoveel tijd tussen de seizoenen zitten..
Reageer
avatar_brainbospsp
19 sep 2019 23:11
Ja vind ik ook, gelukkig zijn er genoeg andere leuke series om te volgen!! :)
Reageer

Laatste nieuws

In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
Vandaag, 15:20
Streamingdienst HBO Max werkt aan een satirische animatieserie over de Britse koninklijke familie. De titel is The Prince.
Vandaag, 13:00
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018.
Vandaag, 12:00
2
Marianne is een Franse horrorserie van Netflix. De serie ging in première in september 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 10:00
Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00