Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van The Sinner heeft startdatum en teaser

Al in maart werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen van The Sinner zou gaan komen. In mei werd vervolgens gemeld dat het seizoen in augustus van start zou gaan.

En nu heeft USA Network dan eindelijk bekend gemaakt dat het tweede seizoen op 1 augustus van start zal gaan. In maart 2018 berichtte MijnSerie al dat The Sinner een tweede seizoen zou gaan krijgen. Sommige acteurs keren dan ook terug in het tweede seizoen van de anthologieserie.

In mei 2018 was er al wat meer bekend, ook de maand waarin het tweede seizoen van de serie zou gaan beginnen. En nu heeft USA Network dan officieel bekend gemaakt dat de misdaadserie, die in eerste instantie slechts één seizoen zou krijgen, op 1 augustus 2018 van start zal gaan.

De serie werd een onverwacht succes en kreeg zelfs twee Golden Globe nominaties waardoor er besloten werd om er toch een tweede seizoen aan vast te plakken. Op MijnSerie zijn er drie recensies geschreven over het eerste seizoen.

Er is nog geen datum bekend gemaakt wanneer Netflix het tweede seizoen gaat uitzenden. Vanaf 1 augustus 2018, 22.00 uur: The Sinner bij USA Network.

Video on youtube
Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
04x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_HereIsTom
23 jul 2018 10:06 - 23 jul 2018 10:06
Ben benieuwd of seizoen 2 net zo goed wordt als seizoen 1.
Reageer
The Sinner