The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Sinner vanaf augustus bij USA Network

De Amerikaanse serie The Sinner krijgt een tweede seizoen. De Amerikaanse televisiezender USA Network heeft namelijk een tweede seizoen besteld van de thrillerserie, die vanaf augustus te zien is.

Het eerste seizoen van The Sinner draait om een vrouw, gespeeld door Jessica Biel, die een moord heeft gepleegd, maar eigenlijk niet weet waarom. Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) moet de zaak oplossen en komt er achter dat de moord is gepleegd doordat Biel een luguber verleden heeft.

Het tweede seizoen gaat ook vooral draaien om Harry Ambrose, die opnieuw een moordzaak moet oplossen. Ambrose reist naar zijn geboorteplaats, een plaatsje ten noorden van New York. Daar zal hij onderzoek doen naar de moord op twee mensen. De moordenaar is net als in het eerste seizoen al bekend. Dit keer is het de elfjarige zoon van het overleden paar.

Carrie Coon (Avengers: Infinity War) speelt Vera, een formidabele, mysterieuze vrouw die vecht tussen het handhaven van de idealen van de gemeenschap die ze leidt en het vervullen van haar eigen verlangens.

Natalie Paul (The Deuce) speelt Heather, een detective in opleiding uit de geboorteplaats van Ambrose. Ze belt Ambrose op om te overleggen over een dubbele moord zonder duidelijk motief.

Hannah Gross (Mindhunter) speelt Marin, de beste vriendin van Heather in haar middelbare schooltijd, die jaren geleden uit de stad verdween in een wolk van mysterie.Zie ook het bericht USA Network laat tweede seizoen The Sinner maken dat MijnSerie in maart publiceerde.

Het eerste seizoen van The Sinner is in Nederland te zien op Netflix.
Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00