The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Geen vijfde seizoen voor The Sinner

Harry Ambrose mag nu echt met pensioen. USA Network heeft ervoor gekozen om niet verder te gaan met The Sinner. De finale van het vierde seizoen, nu de seriefinale, wordt uitgezonden op 1 december.

De mysterieuze misdaadserie, The Sinner, met in de hoofdrollen Bill Pullman, Frances Fisher, Alice Kremelberg, Neal Huff, Cindy Cheung, Ronin Wong met Jessica Hecht en Michael Mosley nadert het einde. In het vierde seizoen vier zien we de gepensioneerde detective Harry Ambrose (Pullman) die nog steeds aan het bijkomen is van het trauma van een eerdere zaak een jaar geleden. Samen met zijn partner Sonya (Hecht) reist hij naar Hanover Island in het noorden van Maine voor een ontspannende vakantie. Wanneer zich een onverwachte tragedie voordoet waarbij de dochter van een vooraanstaande eilandfamilie betrokken is, wordt Ambrose gerekruteerd om te helpen bij het onderzoek, maar wordt in een mysterie van toenemende paranoia geworpen dat dit slaperige toeristeneiland en het leven van Ambrose op zijn kop zal zetten.

Het vierde seizoen van The Sinner , uitgezonden op woensdagavond, heeft een gemiddelde van 412.000 kijkers. Vergeleken met seizoen drie is dat 37 procent lager in kijkcijfers voor live+dezelfde dag (inclusief DVR-weergave tot 03:00 uur).

Nu The Sinner ten einde loopt, lijkt USA Network klaar te zijn met het produceren van originele scriptseries. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Dirty John wordt vernieuwd (de laatste nieuwe aflevering werd 16 maanden geleden uitgezonden), en het kabelkanaal deelt de huidige Chucky- serie met zusterkanaal Syfy. Er zijn niet-gescripte shows in de maak.

"Het was een groot genoegen en een voorrecht om het soort verhalen te kunnen vertellen dat we de afgelopen vier seizoenen over The Sinner hebben", zegt bedenker en uitvoerend producent Derek Simonds. “UCP en de VS zijn ideale partners geweest en hebben onze creatieve doelen voortdurend ondersteund, en ik ben zo blij om Harry Ambrose's dramatische serie te voltooien zoals we van plan waren in dit laatste seizoen. Hartelijk dank aan mijn partner-in-crime, Bill Pullman, en aan de getalenteerde acteurs, schrijvers, regisseurs en crew die alles hebben gegeven om deze show te helpen realiseren. Het is een ongelooflijke reis geweest."

Vorige aflevering
Part VII
Part VII
04x07
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
18 nov 2021 10:05 - 18 nov 2021 10:06
Het is een geweldige serie en het is inderdaad denk ik wel een goed plan om het hierbij te laten. Anders wordt het misschien teveel uitgerekt al deze verschillende verhalen.
Reageer
The Sinner