The Sinking of the Laconia

6.7 / 10
90 min
Oorlog, Miniserie
Volg deze serie
6.7 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:90 min20112011 (Beëindigd)
Genres:OorlogMiniserie
Netwerk:BBC Two
The Sinking of the Laconia is een Britse oorlog miniserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 6 januari 2011.

Verfilming van een waar gebeurd incident tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer het tot oorlogschip omgebouwde cruiseschip de RMS Laconia wordt getorpedeerd, bieden de bemanningsleden van de U-boot naar goede gewoonte hulp aan de overlevers. Echter, de Amerikanen beslissen om de U-boot vol vluchtelingen te bombarderen. Het schip had Britse en Poolse militairen, burgers en Italiaanse krijgsgevangenen aan boord. Bij de aanslag kwamen 1621 mensen om, en 1104 mensen overleefden de aanslag. Nu duidelijk wordt dat de Amerikanen ook U-boten met reddingsmissies aanvallen, beveelt de Duitse admiraal om in het vervolg van WO II geen hulp meer te bieden aan overlevenden van aangevallen schepen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Sinking of the Laconia.

Vergelijkbare series