Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Sex Lives of College Girls voegt Mia Rodgers aan cast voor het derde seizoen

Er is een nieuwe studente bijgekomen op het Essex College.

The Sex Lives of College Girls volgt vier kamergenoten tijdens hun eerste jaar op het prestigieuze Essex College in New England. Seizoen twee gaat verder met de studenten die terugkeren na hun herfstvakantie en de uitdagingen aangaan die ze aan het einde van het eerste seizoen tegenkwamen, terwijl ze ook hun volgende semester vol nieuwe gezichten, feestjes en hachelijke situaties tegemoet gaan.

15192 Mia Rodgers

Mia Rodgers (foto) is toegevoegd aan de cast van The Sex Lives of College Girls. Ze speelt Taylor, een eerstejaars internationale studente aan het Essex College.

Ze voegt zich bij Pauline Chalamet, Alyah Chanelle Scott, Amrit Kaur, Christopher Meyer, Ilia Paulino, Renika Williams en Gracie Lawrence.

De serie van Mindy Kaling en Justin Noble is een van de best presterende Originals van de streamer. De serie is uitvoerend geproduceerd door Kaling, showrunner Noble en Howard Klein en wordt geproduceerd door Kaling International en 3 Arts Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Television.

Rodgers is een Britse actrice die onlangs is afgestudeerd aan de Royal Central School of Speech and Drama in Londen. Ze was eerder te zien in de BBC-comedyserie Defending the Guilty en in ITV's Trauma (2018).
Vorige aflevering
The Rooming Lottery
The Rooming Lottery
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Sex Lives of College Girls