Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor The Sex Lives of College Girls van HBO Max

De capriolen op Essex College zijn net pas begonnen. De comedyserie The Sex Lives of College Girls is vernieuwd voor een derde seizoen op HBO Max.

De laatste twee afleveringen van het tweede seizoen verschenen afgelopen donderdag op HBO Max. Sinds de start op 21 november is het tweede seizoen de best presterende HBO Max original op het platform, aldus de streamingdienst.

De aflevering van vorige week vestigde een nieuw record voor de serie door een publiek op te leveren dat meer dan dubbel zo groot was als bij de lancering van de serie in 2021.

The Sex Lives of College Girls

The Sex Lives of College Girls volgt vier kamergenoten op de universiteit in hun eerste jaar op het prestigieuze Essex College in New England. Het tweede seizoen gaat verder met de studenten die terugkeren na hun herfstvakantie en de uitdagingen aangaan die aan het eind van het eerste seizoen op hun pad kwamen, terwijl ze ook hun volgende semester vol met nieuwe gezichten, feestjes en hachelijke situaties tegemoet gaan.

In de serie spelen Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Reneé Rapp en Alyah Chanelle Scott de hoofdrollen. Andere vaste acteurs voor seizoen twee zijn Mekki Leeper, Christopher Meyer, Ilia Isorelýs Paulino, Lolo Spencer, Renika Williams en Mitchell Slaggert.

"Mindy Kaling en Justin Noble blijven op briljante wijze de universiteitservaring vastleggen op de meest onderhoudende en relateerbare manier. Deze serie is de perfecte balans van comedy, seks, nieuwsgierigheid en chaos, en we kunnen niet wachten om te zien wat het volgende seizoen brengt," aldus Suzanna Makkos, EVP, Original Comedy and Adult Animation, HBO Max.
Vorige aflevering
The Rooming Lottery
The Rooming Lottery
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_rotthierpeter
17 dec 2022 16:10 -
Ik kijk er nu al naar uit. Een van de leukste comedy's van de voorbije jaren.
Reageer
The Sex Lives of College Girls