Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum tweede seizoen The Sex Lives of College Girls

The Sex Lives of College Girls heeft een premièredatum voor het tweede seizoen. HBO Max heeft aangekondigd dat de comedy-dramaserie volgende maand terugkeert.

De aankondiging van de premièredatum komt samen met een nieuwe trailer. Er zijn in het tweede seizoen ook weer tien afleveringen te zien en er komen er elke week twee afleveringen uit.

Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Reneé Rapp, Alyah Chanelle Scott, Midori Francis, Gavin Leatherwood, Chris Meyer, Ilia Isorel's Paulino, Lauren Spencer en Renika Williams schitteren in de dramaserie, die vier eerstejaars kamergenoten volgt terwijl ze naar een prestigieuze universiteit gaan in Vermont.

HBO Max heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie.

"Seizoen twee van de veelgeprezen Max Original-komedieserie The Sex Lives of College Girls debuteert op donderdag 17 november met twee afleveringen. Het seizoen van tien afleveringen gaat per week verder met twee nieuwe afleveringen en de seizoensfinale is op 15 december.

The Sex Lives of College Girls, gecreëerd door schrijver/producer Mindy Kaling en Justin Noble, volgt vier kamergenoten op het prestigieuze Essex College in New England. Het nieuwe seizoen begint met de studenten die terugkeren na hun herfstvakantie, de uitdagingen vastpakkend die aan het einde van seizoen één op hun pad kwamen, en het volgende semester tegemoet gaan vol nieuwe gezichten, feesten en hachelijke situaties.

The Sex Lives of College Girls

De serie heeft hoofdrollen voor Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Renée Rapp en Alyah Chanelle Scott. Andere vaste klanten voor seizoen twee zijn Mekki Leeper, Christopher Meyer, Ilia Isorel's Paulino, Lolo Spencer, Renika Williams en Mitchell Slaggert.

The Sex Lives of College Girls is gecreëerd door Mindy Kaling en Justin Noble. UItvoerend geproduceerd door Kaling, showrunner Noble en Howard Klein. De serie wordt verder geproduceerd door Kaling International en 3 Arts Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Television."
Vorige aflevering
The Rooming Lottery
The Rooming Lottery
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Sex Lives of College Girls