The Secret Life of Lele Pons

8,0 / 10
26 min
Biografie, Documentaire
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkYouTube
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:26 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:YouTube
The Secret Life of Lele Pons is een Amerikaanse documentaire van de zender YouTube. De serie ging in première op 19 mei 2020.

The Secret Life of Lele Pons is een biografische docuserie over YouTube-ster Lele Pons, geproduceerd door Shots Studios, geregisseerd door Emmy-winnaar Alicia Zubikowski. De eerste aflevering is op 19 mei 2020 uitgebracht op het YouTube-kanaal van Pons.
De serie met vijf afleveringen volgt de strijd tussen Venezolaans-Amerikaanse entertainer Lele Pons met psychische problemen, met name gericht op haar Tourrette-syndroom en obsessief-compulsieve stoornis. Pons werd voor het eerst gediagnosticeerd met OCS in 2010 toen ze 13 jaar oud was en in Miami, Florida woonde. Sindsdien is Pons bekend geworden door comedy en muziek.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Secret Life of Lele Pons.
The Secret Life of Lele Pons