Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Santa Clauses vernieuwd met tweede seizoen door Disney+

Na de finale van het eerste seizoen heeft Disney+ een verlenging van een tweede seizoen aangekondigd voor kerstserie The Santa Clauses.

In het eerste seizoen keert Scott Calvin (Tim Allen, Home Improvement) terug na bijna dertig jaar de kerstman te zijn geweest, en hij is nog altijd even vrolijk. Maar als Kerstmis in populariteit afneemt, neemt ook zijn Kerstman-magie af. Scott worstelt om aan de eisen van zijn werk te voldoen en er voor zijn gezin te zijn. Als hij ontdekt dat er een manier is om met pensioen te gaan, overweegt Scott om af te treden als kerstman en een waardige opvolger te zoeken, zodat hij een betere vader en echtgenoot kan worden.

The Santa Clause

Allen produceert de serie ook samen met Jack Burditt, die als showrunner optreedt. Kevin Hench, Richard Baker en Rick Messina dienen als uitvoerend producenten samen met Jason Winer en Jon Radler voor Small Dog Picture Company.

Het eerste seizoen, dat op 16 november in première ging, wordt momenteel gestreamd op Disney+.

"Deze franchise heeft een blijvende impact gehad voor zo veel gezinnen, en is echt onderdeel geworden van hun jaarlijkse vakantietradities," zei Ayo Davis, president, Disney Branded Television. "Het terugbrengen van The Santa Clause als serie is een waar geschenk geweest, en ik ben onze producerende partners bij 20th Television en natuurlijk Tim Allen en team dankbaar dat we nog een reden hebben om deze feestdagen te vieren."

Allen speelde voor het eerst Santa/Scott Calvin in de film The Santa Clause uit 1994. Elizabeth Mitchell (Lost) wordt geïntroduceerd als Carol in het vervolg The Santa Clause 2 uit 2002, wanneer Allen's personage een Mrs. Claus moet vinden om Santa te kunnen blijven.

De Disney Branded Television-serie is een productie van 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Twelve: Wanga Banga Langa!
Chapter Twelve: Wanga Banga Langa!
02x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Santa Clauses