The Rookie: Feds

7.4 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 10

The Silent Prisoner

Een mysterieuze beller dreigt een uitgelekte lijst van undercover FBI-agenten te onthullen als een gevangene niet wordt vrijgelaten. Nadat een blootgestelde agent dodelijk gewond is geraakt, identificeert het team de beller en gaat naar de haven van Los Angeles om de vrijlating van de gevangene veilig te stellen. Later schakelt Simone John Nolan in om haar te helpen Cutty's garage om te bouwen tot woonruimte; en Brendon, klaar om zijn gevoelens aan Antoinette te bekennen, ontdekt dat ze gevoelens heeft voor iemand anders.
Gastrollen:
Nathan Fillion(John Nolan), Courtney Ford(SAC Tracy Chiles), Devika Bhise(Antoinette Benneteau), Ashli Auguillard(Amy Wright), Zach McGowan(Jason Simmons), Jack Mikesell(Roger Armistead), Brad Carter(David 'Fatback' Eaton), Gonzalo Menendez(Jorge Peña), Michelle Nuñez(Elena)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
3 januari 2023, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Rookie: Feds