Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van The Resident krijgt 22 afleveringen

FOX heeft de televisieserie The Resident de medische verzorging gegeven die het nodig heeft. De medische dramaserie krijgt een volledig tweede seizoen.

Op 24 september startte het tweede seizoen van de FOX-serie The Resident. FOX heeft al na drie afleveringen besloten om er negen afleveringen aan vast te plakken. Daarmee komt het tweede seizoen op 22 afleveringen. Het eerste seizoen heeft er veertien gehad.

De start van het tweede seizoen begon goed met 8,9 miljoen kijkers gemiddeld inclusief 7 dagen uitgesteld kijken. Het is de best bekeken aflevering sinds februari 2018. Op 15 oktober zal aflevering vier worden uitgezonden. The Resident draait om een idealistische jonge arts die zijn eerste dag begint onder het toezicht van een stoere, briljante senior bewoner die het gordijn terugtrekt op al het goede en kwade in de hedendaagse geneeskunde. Levens kunnen worden gered of verloren gaan, maar verwachtingen zullen altijd worden verbrijzeld.

Embed from Getty Images

Castleden zijn onder anderen; Matt Czuchry, Emily VanCamp, Manish Dayal, Shaunette Renée Wilson, Malcolm-Jamal Warner, Jane Leeves, Glenn Morshower en Bruce Greenwood.
Vorige aflevering
All Hands on Deck
All Hands on Deck
06x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Resident