The Recruit

7.6 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie The Recruit vernieuwd met tweede seizoen

Noah Centineo's The Recruit keert terug voor een tweede seizoen. Netflix heeft aangekondigd de serie van Entertainment One, Alexi Hawley en Hypnotic te verlengen.

Het tweede seizoen gaat verder na de cliffhanger van vorig seizoen waarin Owen (Centineo) en Max (Laura Haddock) gevangen werden genomen en hun leven in gevaar kwam.

"Ik vind het geweldig om terug te duiken in de leuke, grappige, actievolle wereld van The Recruit," vertelde bedenker, showrunner en uitvoerend producent Hawley aan Tudum.com. "Zien hoe ons publiek geïnvesteerd raakte in de avontuurlijke kijk op de spionnenwereld en Noah's rol als Owen was ongelooflijk belonend, en ik kan niet wachten om de boel op te voeren naar standje '11' in seizoen twee."

The Recruit debuteerde op 16 december 2022 en stond vijf weken in de Netflix TV Global Top 10 en bereikte de Top 10 in 88 landen.

The Recruit

Centineo zal terugkeren als uitvoerend producent en zijn rol als Owen Hendricks hernemen. Zoals verteld aan Tudum.com: "Ik weet dat ik spreek voor onze hele cast en uitvoerend team bij eOne en Netflix als ik zeg dat we dolblij zijn om terug te keren naar The Recruit voor een tweede seizoen. Ik kijk ernaar uit om te zien wat Alexi Hawley voor ons allemaal in petto heeft."

Het eerste seizoen draaide om Owen Hendricks (Centineo), een jonge CIA-advocaat wiens eerste week in zijn nieuwe baan op zijn kop staat als hij een dreigbrief ontdekt van voormalig waardevolle collega Max Meladze (Laura Haddock), die van plan is het agentschap te ontmaskeren tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf. Owen raakt al snel verstrikt in een gevaarlijke en vaak absurde wereld van machtspolitiek en ondeugende spelers, terwijl hij de wereld rondreist in de hoop zijn opdracht te voltooien en een stempel te drukken op de CIA.

Fivel Stewart, Vondie Curtis Hall, Kristian Bruun, Aarti Mann, Colton Dunn en Daniel Quincy Annoh speelden ook een hoofdrol in het eerste seizoen.

Hawley keert terug als showrunner met Hypnotic's Doug Liman, Gene Klein en David Bartis; Adam Ciralsky (P3 Media) en Charlie Ebersol keren ook terug als uitvoerend producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
W.T.F.I.O.H.
W.T.F.I.O.H.
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_FredRommens
28 jan 2023 13:38 -
Gaaf. Ik heb met plezier gekeken.
Reageer
The Recruit