The Real History of Science Fiction

-
60 min
Documentaire
Volg deze serie
1seizoenen/4afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkBBC America
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20142014 (Beëindigd)
Netwerk:BBC America
The Real History of Science Fiction is een Brits documentaireprogramma van de zender BBC America. De serie ging in première op 19 april 2014.

De echte geschiedenis van sciencefiction gaat naar de uiterste grenzen van ruimte en wetenschap om de definitieve televisiegeschiedenis van sciencefiction te produceren. Het verhaal van een van de meest levendige en stimulerende genres in de populaire cultuur zal worden verteld door de impact ervan op film, televisie en literatuur. Elke aflevering van de vierdelige docu-serie onderzoekt een van de blijvende thema's van science fiction : tijdreizen, de verkenning van de ruimte, robots en kunstmatige intelligentie en aliens. Het bevat een verzameling van de grootste pioniers van het genre. Dit is het verhaal van science fiction verteld door de mannen en vrouwen die het groot hebben gemaakt. Van HG Wells's War Of The Worlds tot The Terminator, van Doctor Who tot Star Wars, deze serie zal kijkers door een rijke, tot nadenken stemmende gids leiden van het eindeloos opwindende genre.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Real History of Science Fiction.
The Real History of Science Fiction