The Rain

7.4 / 10
40 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met tweede seizoen van The Rain

The Rain is een Deense thrillerserie van Netflix. Er gaat een tweede seizoen komen, zo heeft Netflix laten weten. Het eerste seizoen is sinds 4 mei te bekijken.

In The Rain is de wereld door een biologische catastrofe verwoest. Door een virus is bijna de gehele Scandinavische bevolking uitgeroeid. Er zijn wel overlevenden. In The Rain wordt met name een jonge groep overlevenden gevolgd. Een broer en zus sluiten zich bij deze groep aan en samen gaan ze op zoek naar een betere wereld waar ze een nieuw leven kunnen opbouwen.Het eerste seizoen is met veel lof ontvangen. The Rain is de eerste Netflix Original uit Denemarken. Netflix heeft laten weten dat het tweede seizoen in de loop van 2019 beschikbaar komt.


Vorige aflevering
And This Too Shall Pass
And This Too Shall Pass
03x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_HereIsTom
07 dec 2018 17:06 - 07 dec 2018 17:06
Kan niet wachten ;-)
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00