The Quest

5.6 / 10
42 min
Fantasy, Spelprogramma
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC cancelt The Quest en Wipeout

The Quest zit al heel lang te wachten op een beslissing en nu is de kogel dan ook echt door de kerk. De fantasie realiteit competitieserie is gecanceld door ABC. Het slecht bekeken eerste seizoen eindigde op 11 september 2014 met een dubbele aflevering en sindsdien is er weinig vernomen van de serie. Nu heeft ABC besloten om niet verder te gaan met The Quest en ABC heeft ook geen plannen bekend gemaakt dat de serie in de toekomst nieuw leven ingeblazen gaat worden.

Na zeven seizoenen komt er een eind aan de obstakel raceserie Wipeout (US). Even leek het erop dat Wipeout (US) toch een achtste seizoen zou krijgen omdat de productiemaatschappij al was begonnen met casten van nieuwe kandidaten. ABC heeft zelfs de officiële Wipeout (US) pagina verwijderd van de ABC website. Net als The Quest zou het kunnen dat Wipeout (US) in de toekomst weer tot leven wordt gewekt maar voor nu is het over en uit voor beide series bij ABC.

Heb jij gekeken naar Wipeout (US) en The Quest?

Wipeout (US)


UPDATE
Mark Ordesky en Jane Flemming, uitvoerend producenten van The Quest, hebben ontkent dat The Quest gecanceld is, er zou nog steeds geen beslissing zijn genomen. Maar de toekomst van de serie hangt nog steeds aan een zijde draadje. We houden je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.
Vorige aflevering
One True Hero
One True Hero
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
14 jul 2015 16:25 -
Wipeout, ik keek het wel eens op zaterdag naar de show op de Nederlandse televisie. Laatste tijd word het niet uitgezonden denk ik. Vind het wel een leuk programma. En Jill Wagner :D
Reageer
avatar_CC11
14 jul 2015 21:32 -
Ik kende geen van beiden maar heb net een aflevering van The Quest gezien en kan enkel maar vaststellen dat het concept van dit soort "shows" al bestaat sinds er TV is, waar het hier in een ander/nieuw kleedje gestoken is met een "verhaaltje" er rond dat waarschijnlijk zelfs de kandidaten niet zal boeien.
Het gegeven dat er in de aflevering die ik gezien heb slechts 1 proef zit plus een proef om een afvaller aan te duiden maken de kleine 3 kwartier er voor de kijker ook niet boeiender op volgens mij.
Niet echt mijn ding, er zijn betere varianten van dit soort programma's geweest.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Vandaag, 12:00
1
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 11:00
3
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
Gisteren, 10:00