The Plot Against America

7.2 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Plot Against America in maart bij Ziggo

The Plot Against America is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie gaat daar in maart van start.

De serie verbeeldt een alternatieve Amerikaanse geschiedenis die wordt verteld door de ogen van een Joodse familie uit de arbeidersklasse in New Jersey. Ze zien de politieke opkomst van Charles Lindbergh, een aviator-held en xenofobe populist, die president wordt en de natie in de richting van het fascisme duwt.

De HBO-serie The Plot Against America is gemaakt door David Simon, bekend van The Wire, Treme en The Deuce. Het is een zesdelige tv-bewerking van het boek van Philip Roth. Rollen zijn er voor onder anderen Winona Ryder (Stranger Things), Zoe Kazan (The Deuce), Morgan Spector (Homeland) en John Turturro (The Night Of).

Vanaf 17 maart gaat Ziggo Movies & Series wekelijks een aflevering aanbieden, zeer kort na première bij HBO op 16 maart. Er is inmiddels een trailer verschenen.

Vorige aflevering
Part 6
Part 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
zondag, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
zondag, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
zondag, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
zondag, 09:00
3