The Pier

7.9 / 10
45 min
Thriller, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkMovistar+
2x1 17 januari 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:Movistar+
The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première op 18 januari 2019.

We volgen de succesvolle architecte Alexandra, die wordt geconfronteerd met haar ergste nachtmerrie wanneer ze het lichaam van haar man (Álvaro Morte, te zien als El Profesor in La Casa de Papel) moet komen identificeren. Hij is gevonden op een pier in het Spaanse Albufeira-landschap buiten Valencia. Pleegde hij zelfmoord? Een aantal uren voor zijn dood maakte het stel nog plannen voor hun toekomst. Maar het wordt erger: Oscar blijkt een dubbelleven te hebben geleid met een andere vrouw genaamd Veronica.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

The Pier - Eerste aflevering

10

Nieuws (8)

De Spaanstalige Netflix-serie La Casa de Papel heeft in de eerste week van het tweede seizoen een kijkcijferrecord gebroken. Er keken niet eerder zoveel mensen naar een niet-Engelstalige serie.
2 aug 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
15 jul 2019
Castle, New Amsterdam (2018), Stranger Things, Orange Is the New Black, Suits of La Casa de Papel, welke serie staat er op jouw nog-te-kijken-lijst voor juli?
29 jun 2019

Populaire reacties (4)

10
05 aug 2019
Jammer, dat ie zo onbevredigd eindigt.
9
31 jan 2019
De eerste twee afleveringen zijn veelbelovend. Dat ligt voor een deel aan de mooie beelden en muziek, maar zeker ook aan de goeie acteurs en actrices. Of het een echte topserie wordt, zal afhangen van hoe de plot (het script) verder evolueert.

Vergelijkbare series