Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tweede teaser trailer vrijgegeven voor The Penguin

De tweede teaser trailer voor DC-serie The Penguin van HBO Max is vrijgegeven.

In de teaser trailer zie je de nasleep die Batman heeft veroorzaakt via Colin Farrells titelpersonage, die hem in de teaser van vandaag een 'gek' noemt. Het is een nieuwe wereld, John Turturro's misdaadkoning Carmine Falcone is dood en The Penguin heeft de leiding.

Of toch niet?

Vooraan in de tweede teaser trailer staat Cristin Milioti's woeste Sofia Falcone: "Ik ben de dochter van de Falcone don, maar hij is dood...Ik weiger om me weer opzij te laten schuiven door deze oude mannen. Dus, ik ga nu van hen nemen. En ik ga ze op hun knieën dwingen."

The Penguin

Zoals veel vrouwelijke schurken in de nieuwste canon van Batman na Tim Burton's film Batman Returns uit 1992, zijn ze niet helemaal slecht. Femme fatales lijken er meer op, en het lijkt erop dat Penguin er een heeft gevonden in Sofia.

De serie van acht afleveringen, die in september 2021 voor het eerst in ontwikkeling ging, is een spin-off van The Batman, de kaskraker van Matt Reeves uit 2022 die $772M opbracht, en gaat deze september eindelijk in première.

The Penguin is ontwikkeld door showrunner Lauren LeFranc.

In de serie spelen ook Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O'Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) en Theo Rossi (dr. Julian Rush).

The Penguin is geproduceerd door Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, LeFranc, die schrijft en fungeert als showrunner, Craig Zobel, die de eerste drie afleveringen regisseert, en Bill Carraro.

De serie is gebaseerd op personages die voor DC zijn bedacht door Bob Kane en Bill Finger, en wordt geproduceerd door Reeves' 6th & Idaho Productions en Dylan Clark Productions in samenwerking met Warner Bros. Television. Reeves en 6th & Idaho hebben een algemene deal met WBTV. Daniel Pipski is ook uitvoerend producent.

De Batman van Reeves maakt deel uit van een DC else-verse, die samenloopt met Peter Safran en James Gunn's Phase One van hun Gods and Monsters DC-universum dat van start gaat met de bioscooprelease van Superman op 11 juli 2025. Het vervolg van Reeves, The Batman II, komt op 2 oktober 2026 in de bioscoop.

Safran en Gunn hebben hun eigen Batman in de maak met Andy Muschietti als regisseur, The Brave and the Bold, die Bruce Wayne volgt en de pittige, afvallige zoon waarvan hij niet wist dat hij hem had: Damien Wayne, die het alias Robin aanneemt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Penguin