Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu staakt dramaserie The Path na drie seizoenen

The Path is een Amerikaanse dramaserie van de zender Hulu. Op 28 maart was de laatste aflevering van het derde seizoen te zien.

The Path gaat over een gezin dat betrokken is bij een omstreden sekte en worstelt met kwesties zoals relaties, religie en macht. Elke aflevering biedt een nieuwe blik op de keuzes die de hoofdpersonages moeten maken om het leven te leiden dat ze uiteindelijk willen hebben.

De dramaserie komt na drie seizoenen ten einde. De Amerikaanse streamingservice Hulu maakte dinsdag bekend dat het de stekker uit de serie trekt.

Hoofdrolspeler Aaron Paul reageerde dinsdagavond op het nieuws op Twitter. "Wat een cadeautje zijn deze drie jaar geweest. Aan iedereen die deze drie prachtige seizoenen op ons heeft afgestemd: dank jullie wel. We hebben jullie liefde en steun gewaardeerd."


In The Path speelde Aaron Paul de rol van Eddie Lane, vader in een gezin dat wordt opgenomen in een religieuze sekte. De serie werd veelgeprezen om het acteerwerk van Aaron Paul en zijn collega's Hugh Dancy en Michelle Monaghan.

Embed from Getty Images
Aaron Paul
Vorige aflevering
Blood Moon
Blood Moon
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Javelin
25 apr 2018 12:59 -
Zonde, zat niet veel vaart in de serie maar was wel een welkome afwisseling tussen al die dezelfde series. Na de zoveelste Marvel, CSI of andere detectiveserie heb je het wel een beetje gehad. Heb er van genoten.
Reageer
avatar_JanWillemK
25 apr 2018 13:31 -
Ik snap de keuze van streamingdiensten niet om een serie geen afsluiting te geven. Juist bij streamingdiensten is een goed einde een pré. Dit omdat je de serie kan terugkijken wanneer je wilt. Een serie kan natuurlijk alsnog leuk zijn om te kijken maar mensen beginnen minder snel aan een serie waarvan bekend is dat deze vroegtijdig is beindigd en tevens geen goed einde heeft gekregen.
Reageer
avatar_renzoroy
25 apr 2018 17:01
Bijgewerkt op: 25 apr 2018 17:05
Omdat het geld kost om een nieuw seizoen en/of extra afleveringen te produceren en als ze verlies draaien op zo'n serie gaan ze dat niet doen natuurlijk. Als kijker heel irritant, maar zakelijk gezien erg logisch. Netflix heeft bijvoorbeeld rond de 200 miljoen dollar verlies gedraaid op de 2 seizoenen van de serie Marco Polo... Vrij logisch dat ze dan geen 3e seizoen gaan maken.
Reageer
The Path