Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
Esther Ram geeft "The Passage - Eerste aflevering" een 8.5.
Geschreven door Esther Ram op 24 januari 2019.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Passage - Eerste aflevering

Na het zien van de trailer van The Passage was ik erg benieuwd. Ik vond het er erg spannend uitzien. Ik besloot om met de eerste aflevering een gokje te wagen.

The Passage
© FOX


The Passage is gebaseerd op de romans van Juin Cronin. In the Passage wordt er in de medische faculiteit project NOAH door wetenschappers geëxperimenteerd met een virus. Wat uiteindelijk moet leiden tot de genezing van alle ziektes. Het onderzoek is gevaarlijk. Want iedere stap kan fataal zijn voor het voortbestaan van de mens.

Als Amy Bellafonte (Saniyya Sidney) wordt gekozen als de dertiende proefpersoon, krijgt agent Brad Wolgast de opdracht om Amy mee te nemen naar project NOAH. Als snel neemt de Brad de rol van surrogaatvader op zich en neemt hij zich voor om Amy met zijn leven te beschermen. De cast bestaat uit onder anderen Mark-Paul Gosselaar, Saniyya Sidney, Jamie McShane, Caroline Chikezie en Emmanuelle Chriqui.

The Passage
© FOX


In de eerste aflevering maak je vooral kennis met het jonge meisje Amy Bellafonte. Je ziet hoe zij haar moeder verliest en in een pleeghuis terecht komt. Uiteindelijk wordt zij 'gered' door Brad Wolgast en neemt hij haar mee. Dit gaat natuurlijk niet zonder vallen en stoten. Je maakt in deze aflevering kennis met de personages. Ik vond de personages erg goed uitgewerkt en al snel werd duidelijk wie aan welke kant stond. Het verhaal werd al snel duidelijk en er zat een goede spanning in de serie. Geen moment werd ik even afgeleid, wat bij mij al snel gebeurt bij afleveringen van series. Ik vond de rol van Amy Bellafonte erg interessant. Deze serie deed mij erg denken aan te Strain, vanwege de post apocalpypte wereld en het geweld rondom de potentie om de virus tegen te houden.

Ik ben benieuwd naar de rest van het seizoen. Ik ben erg nieuwsgierig hoe de serie verder tot zijn recht gaat komen en hoe de personages zich nog verder gaan ontwikkelen.
Volg The Passage
Vorige aflevering
Last Lesson
Last Lesson
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tsJarlie68
31 jan 2019 14:15 -
prima recensie, ik heb er ongeveer hetzelfde gevoel bij
Reageer
The Passage