The Passage

7.6 / 10
43 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Geen vervolg voor de FOX-series The Passage en The Cool Kids

FOX heeft twee series de wacht aangezegd. Het gaat om de actieserie The Passage en om de komedieserie The Cool Kids.

Beide series hebben precies één seizoen gehad. De multi-camera komedieserie The Cool Kids met onder anderen David Alan Grier, Leslie Jordan, Vicki Lawrence en Martin Mull ging over vier vrienden die leven in een bejaardentehuis. De zelf benoemde ‘cool kids’ zijn vastbesloten om hun laatste fase in het leven de gekste te maken. In de Tweet staat: 'Bedankt dat je een onderdeel was van onze crew. We zullen je missen! Van iedereen hier bij The Cool Kids, we houden van je, bedankt voor het kijken.'

The Passage is een serie gebaseerd op de trilogie van Justin Cronin en centreert zich rond Amy (Saniyya Sidney), een jong meisje dat wordt gekozen door wetenschappers om mee te doen aan een geheim experiment Project Noah. Ze wordt ingespoten met een virus dat bedoeld is om alle ziekten uit te roeien. Maar het virus zorgt er voor dat mensen in vampiers veranderen. Het tiendelige eerste seizoen ziet Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) Amy kidnappen uit een pleeggezin voor Project Noah, maar hij ontwikkelt een band met haar en hij eindigt vechtend voor zijn en haar leven.

Naast Gosselaar en Sidney spelen ook Jamie McShane, Caroline Chikezie, Emmanuelle Chriqui, Brianne Howey, McKinley Belcher III, Henry Ian Cusick en Vincent Piazza een rol in de serie. De fans zijn een campagne gestart om The Passage nieuw leven in te blazen. In het Twitter bericht staat: 'Laten we wat lawaai maken. Zorg dat het gehoord wordt. Zorg dat de beslissing terug gedraaid wordt, of dat het wordt opgepikt door een andere zender. Gebruik de #Save ThePassage #ThePassage #ThePassage DeservesBetter en laat FOXTV weten hoe je je voelt na deze belachelijke beslissing.'

Zou jij graag een tweede seizoen zien van The Passage?Vorige aflevering
Last Lesson
Last Lesson
01x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
11 mei 2019 18:06 -
Lethal Weapon is ook gecancelled door Fox
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1