Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mark-Paul Gosselaar in FOX-serie The Passage

De nieuwe thrillerserie The Passage met de Amerikaans/Nederlandse acteur Mark-Paul Gosselaar (Saved by the Bell) is vanaf dinsdag 29 januari wekelijks te zien op seriezender FOX.

De serie is een productie van Ridley Scott en Matt Reeves en is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Justin Cronin.

In The Passage wordt er in de medische faculteit Project NOAH door wetenschappers geëxperimenteerd met een virus, wat uiteindelijk moet leiden tot de genezing van alle ziektes. Het onderzoek is zowel baanbrekend als levensgevaarlijk, want iedere misstap kan fataal zijn voor het voortbestaan van de mens.

Als de jonge Amy Bellafonte (gespeeld door Saniyya Sidney), wordt gekozen als het dertiende proefpersoon, krijgt agent Brad Wolgast de opdracht om Amy mee te nemen naar Project NOAH. Al snel neemt Brad de rol van surrogaatvader op zich en neemt hij zich voor om Amy met zijn leven te beschermen.

Video on youtube


Naast Mark-Paul en Saniyya maken ook Jamie McShane, Emmanuelle Chriqui, Brianne Howey en Henry Ian Cusick onderdeel uit van de cast. Het script van de serie is van de hand van Liz Heldens.

Op dinsdag 29 januari en dinsdag 5 februari zijn dubbele afleveringen te zien bij FOX vanaf 21.00 uur.
Vorige aflevering
Last Lesson
Last Lesson
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Passage